Genomineerd voor de AFAS Award 2017!

Onze afdeling P&O is genomineerd voor de AFAS Award 2017, in de categorie Onderwijs! Diensthoofd Evelien van Baaren trots op haar team! Dit jaar reikt AFAS Software voor de tiende keer awards uit aan klanten die ‘maximaal rendement behalen door optimaal te weken met de software van AFAS’. Er zijn zes categorieën, met ieder drie genomineerden. In de categorie ‘Onderwijs’ is het Graafschap College daar één van! Evelien van Baaren, hoofd P&O, heeft haar afdeling aangemeld bij AFAS.

Lef

Evelien: “Ik ben niet alleen trots op mijn team en de inzet van alle medewerkers, maar ook heel tevreden met de samenwerking met AFAS. Mede dankzij hun expertise, ondersteuning, begeleiding én strakke planning hebben wij de overstap in zo’n korte tijd weten te realiseren.” In de promotiefilm die onlangs gemaakt is, voegt ze hier nog aan toe: “We hebben een superprestatie neergezet. Waarom we moeten winnen? We hebben het lef getoond om het te doen!”

Gala

De awards worden op 14 juni uitgereikt tijdens een groots gala waar het hele team Personeels- en salarisadministratie natuurlijk naartoe gaat!

Stemmen?

Op basis van het aantal stemmen, wordt de winnaar van de AFAS Award bepaald. Stem jij ook op ons? Je kunt tot vrijdag 9 juni 12.00 uur stemmen via de stempagina van AFAS of door onze berichten op Twitter of LinkedIn te delen.