Over Graafschap College

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 1000 medewerkers is het Graafschap College het grootste regionaal opleidingencentrum (roc) voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. We bieden onderwijs aan in nagenoeg alle richtingen, vanuit meerdere locaties in Doetinchem, Groenlo en Winterswijk. Het Graafschap College is een grote organisatie, maar we richten ons onderwijs kleinschalig in. De verschillende locaties hebben een eigen karakter en sfeer. We doen er alles aan om studenten een veilige en vertrouwde leeromgeving te bieden.

Bovengemiddelde resultaten

Het Graafschap College staat bekend als een goed roc. Onze resultaten zijn al jaren op rij bovengemiddeld. Studenten en praktijkopleiders zijn tevreden over ons onderwijs. Onze docenten staan bekend om hun goede persoonlijke begeleiding en kennis. De waardering van onze medewerkers voor het Graafschap College als werkgever is hoger dan gemiddeld.

Eén Graafschap College als partner voor een leven lang ontwikkelen in de Euregio

We stellen het succes van onze studenten boven alles. Om met het onderwijs blijvend aan te sluiten op de snelle veranderingen van de maatschappij en in het werkveld, werken onze onderwijsteams voortdurend aan innovatief, hybride en gepersonaliseerd onderwijs. Het Graafschap College is volop verbonden met de regio. We zijn een betrouwbare partner in duurzaam en inclusief leren. Ons opleidingenaanbod bevordert de economische en sociale ontwikkeling van de Euregio en daarmee de ontwikkelingsmogelijkheden voor onze studenten. Ons gezonde en goede leerklimaat stimuleert een leven lang ontwikkelen voor de verschillende doelgroepen.

In de linkerkolom vind je informatie over onder andere de organisatiestructuur, missie, kernwaarden en onderwijsvisie van het Graafschap College.

Overige informatie vind je op de hoofdwebsite.