Op 27 november ontmoet je als talentvolle student of afgestudeerde inspirerende bedrijven en organisaties uit de Achterhoek in de Talententuin 2015 te Ulft. In een inspirerende omgeving kom je met hen in contact. Ook het Graafschap College is hier vertegenwoordigd.

Bedrijven tonen hun productinnovaties en laten zien met welke projecten zij bezig zijn. Je ontmoet ook stagiairs en jonge medewerkers die vertellen over hun ervaringen in de betreffende organisatie. In een inspirerende omgeving kun je in contact komen met bedrijven en organisaties uit de regio. Daarnaast kun je workshops en lezingen volgen en kun je deelnemen aan de speeddatesessies. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waar je nog in een ongedwongen sfeer kunt netwerken met Achterhoekse bedrijven. De Talententuin start om 11.00 uur. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Ook het Graafschap College staat met een stand in de Talententuin. Laat je informeren over de mogelijkheden!