Activiteiten in het kader van de Week van de Mobiliteit

Het Graafschap College vindt mobiliteit belangrijk voor haar medewerkers. We sluiten daarom aan bij de Week van de Mobiliteit van het ACE Netwerk, die in de week van 1 tot en met 5 april plaatsvindt. Het gaat niet alleen om externe mobiliteit, ook als medewerkers binnen het Graafschap College van baan zouden willen veranderen, kunnen onderstaande mogelijkheden interessant zijn.

1 tot en met 5 april: Voor één dag een andere baan
Werkgevers uit allerlei sectoren (in deze regio) openen hun deuren, medewerkers krijgen de kans om een dag(deel) bij een andere organisatie aan de slag te gaan. Doel is mensen in beweging te brengen op de arbeidsmarkt.

3 april: Matchcafé
ACE Netwerk organiseert dit Matchcafé op 3 april in het Provinciehuis Arnhem. Werkgevers, dienstverleners en medewerkers ontmoeten elkaar en er zijn spectaculaire workshops te volgen. Ook is er een gastspreker die je zal activeren, motiveren en inspireren. Wie? Dat wordt nog even geheim gehouden….

8 april: Masterclass Jobmarketing 3.0 van Aaltje Vincent
Aaltje Vincent, een goeroe binnen dit vakgebied, komt naar het Graafschap College! Deze masterclass is interessant voor je persoonlijke loopbaanontwikkeling. Je leert alles over hoe je jezelf kunt profileren met een goed cv en je krijgt tips hoe de juiste netwerken in te zetten, zoals LinkedIn. Ook voor loopbaan-docenten of studieloopbaanbegeleiders, die te maken hebben met solliciteren van studenten, is dit een interessante professionaliseringsactiviteit. Je bent weer helemaal ‘bij’ voor wat betreft de do’s en don’ts op het gebied van (leren) solliciteren en hoe de arbeidsmarkt van nu en de toekomst werkt.

15 mei: Workshop ‘Pimp je CV en sollicitatiebrief’
Het team Arbeidsmarkt van ons Loopbaanplein verzorgt deze workshop. Je krijgt tips voor het opstellen van een actueel en hedendaags cv en je gaat aan de gang met het schrijven van een krachtige, pakkende brief.